Bakan Işık Hereke'de iftara katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Hereke sahilinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Hem Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları hem Ramazan ayının yoğun temposu içersinde her gün farklı etkinliklere katılan siyasiler yorulmak bilmiyor.Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde Hereke sahilinde düzenlenen iftar programında Bakan Fikri ışık’ta vatandaşlarla bir araya geldi

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğini yaptığı iftara Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşların katıldı.

BARAN: ÜLKEMİZ İÇİN MİLAT

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Baran, Ramazan ayının birlik, beraberliği güçlendiren, dayanışmayı ve paylaşmayı artıran mübarek bir ay olduğunu, her gün farklı mahallelerde düzenlenen iftar programlarıyla bu duyguları pekiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Baran, ‘’Öncelikle bu akşam bizleri burada yalnız bırakmayan ve şeref konuğumuz olan Sayın Bakanımız Fikri Işık’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 10 Ağustosta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri  ülkemiz için bir milat niteliğinde olduğunu unutmamalı  ve ilk kez halkın cumhurbaşkanını seçeceği bu tarihi seçimde tüm vatandaşlarımızın bizleri bu günleri, bu anları yaşatan dünya liderimiz Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermenizi diliyoruz’’ dedi. Daha sonra Başkan Baran, iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek sözü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’a bıraktı.

‘BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞADI’

Hereke sahilinde düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar organizasyonunda vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Işık, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İftar sonrasında Herekelilere seslenen Bakan Fikri Işık, "Hereke 3-4 yıl içinde muhteşem bir değişim yaşadı" dedi.Hereke'de her geçen gün yeni bir projenin hayata geçtiğini dile getiren Bakan Işık, "Birkaç çalışmamız daha var.Onlarda bitince Hereke, turizme hazır hale gelecek. Hereke yakında Türkiye'nin önemli, güzel turizm merkezlerinden biri olacak. Türkiye'nin dünyada en iyi bilinen markalarından biri olan Hereke’yi, layık olduğu yere getirmenin gayretindeyiz" diye konuştu.

İFTAR SONRASI KONSER

 

Körfez Belediyesi iftar sofralarının yanı sıra vatandaşlara nostaljik Ramazan eğlence programlarını da sunuyor. Hep birlikte iftar yapan mahalle sakinleri, Körfez Belediyesi tarafından iftar alanına kurulan sahnede, Yeşilçam şarkıları konserini izledi. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği şenlikte birbirinden güzel ve birbirinden eğlenceli gösteriler de sunuldu. Çocuklarda iftar sofralarında unutulmayarak animasyon gösterileri ve orta oyunlarıyla eğlendirildi.

14 Tem 2014 - 12:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.