Bakır madencilerinden yeni başkana ziyaret

Karamürsel Bakır Madenliler Derneği, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Mehmet Özalay ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler. Ziyaret sonrası gazetemize açıklamada bulunan Dernek Başkanı Önder Kaymaz "Oldukça sıcak bir atmosferde karşılandık. Biz Bakır Madenliler Derneği olarak demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Mehmet Özalay ve İlçe Yöneticilerinin halisane gayretlerini takdir ediyoruz. Derneğimiz ile Saadet Partisi arasında dayanışma ve dostluk köprülerinin oluşmasını temenni ediyoruz. Misafirperverlikleri nedeniyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

06 Şub 2017 - 11:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.