Başiskele Belediyesi personeline psikolojik destek

Büyükşehir Belediyesi'nin '153 Akademi Eğitimleri' kapsamında Başiskele Belediyesi personeline "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" eğitimi verildi

Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren 153 Çağrı Merkezi Eğitim Birimi; '153 Akademi Eğitimleri' gerçekleştiriyor. Bu kapsamda önceki gün Başiskele Belediyesi personeline 153 Çağrı Merkezi biriminde uzman eğitmenler tarafından dört saatlik bir eğitim verildi.

BİRÇOK KONUDA EĞİTİM VERİLDİ

İnteraktif ortamda gerçekleşen eğitimde; "stres nedir, stresin oluşma nedenleri ve davranışlarımıza etkileri, stresin fiziksel ve psikolojik belirtileri, stres kaynakları ve kişilik tipleri, stresle başa çıkma yöntemleri, öfke nedir, öfke kontrolü konusundaki aksaklıklardan kaynaklı duygusal, bilişsel ve davranışsal problemlerin önüne geçebilmek konularına değinildi.

29 Oca 2020 - 17:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.