Başkan Doğan mahalle inceleme gezilerini sürdürüyor

Nevzat Doğan yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezilerine hız kesmeden devam ediyor

İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan öncülüğünde sürdürülen mahalle inceleme gezilerinde cadde ve sokaklar tek tek gezilerek eksikler yerinde tespit edilip, çözümü konusunda bölge sakinleriyle fikir alış verişinde bulunuluyor. Haftanın en az 2 günü yapılan mahalle inceleme gezilerine belediyenin üst yönetimi katılıyor. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürlerinin yer aldığı inceleme gezisinde Hacıhızır ile Cedit Mahallelerinde birçok sokağa ve caddeye gidildi. İnceleme gezisine Hacıhızır muhtarı Hüseyin Kılıç ile Cedit Mahalle muhtarı Vedat Yoldaş da katıldı. Mahalle muhtarları, İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

31 Mar 2017 - 15:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.