Başkan Özlü Varsa Çözüm Var

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, mesaisine BAŞTİM Çözüm Masası'nda başladı

Toplumun her kesiminden kişileri makamında ağırlayarak tebrikleri de kabul eden Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, her zaman ve her yerde vatandaşların istek ve önerilerini de dinlemeye devam ediyor. Başkan Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan BAŞTİM (Başiskele Toplumsal İletişim Merkezi) Çözüm Masası'nda belediyeye gelen vatandaşları ağırladı. Başiskeleli hemşehrilerinin istek, öneri ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturdu.

20 Nis 2019 - 12:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.