Belsa’da çifte kutlama

İzmit Belediyesi’nde hem Ağustos ayında doğanlar için hem de Kurban Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi

Belsa’nın terasında düzenlenen etkinlikte aralarında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da  yer aldığı Ağustos ayında doğan 110 kişinin doğum günleri kutlandı

DOĞAN’IN DA DOĞUM GÜNÜ

Toplu doğum günü kutlamasına Başkan Doğan’da katılarak hem personele doğum günü hediyesi verdi hem de kendisi hediye aldı. Doğum günü kutlamasıyla birlikte Başkan Doğan, belediye çalışanlarıyla da  bayramlaştı. Belediye çalışanlarının doğum günlerini kutlayıp Kurban Bayramlarını tebrik eden Doğan “ 19 yıl önce depremde büyük acılar yaşadık. Allah’ın bizlere bahşettiği günler var demek ki bugünü kutlayabiliyoruz. O yüzden bugünlerin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Önümüz bayram. Bayramlar bizim birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği, gönül kapılarının sonuna kadar açıldığı günlerdir. Ülkemiz çok önemli bir savaşın içerisinde.  Bazı insanlar, Dolar mı alsak, altın mı alsak diyor. Halbuki bunların hiç bir anlamının olmayacağı bir mücadele bu. Ülkemize diz çöktürürlerse, özgürlüğümüz engellerlerse altının, Doların olsa ne yazar? Ülkemizi Suriye’nin, Irak’ın durumunu düşürmeye çalışıyorlar. Egemen güçlere, ABD’ye, emperyalistlere insanlığı, insan haklarını biz öğretiyoruz.

‘HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR’

Önümüzdeki bu süreçte herkesin üzerine önemli vazife düşüyor. Mustafa Kemal Atatürk dünyanın en güçlü ordularıyla Çanakkale’de bir mücadeleye giriştiği zaman etrafındakiler vardı. Etrafında cengaverler vardı, canım vatanda feda olsun diyenler vardı. Şimdi de bir mücadele veriliyor. Dolar mı alsam, altın mı  alsam demek yerine, param feda olsun bu vatana’ diyebilmeliyiz. Kurtuluş Savaş’ındaki mücadele gibi, o cengaverlerin yaptığını biz yapmaya devam edelim, duruşumuzu bozmayalım. Bu emperyalistlerin mallarına elimizi sürmeyelim.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’

Daha çok çalışmalı ve daha çok üretmeliyiz. Hiçbir şey yapamasak dünyadaki mazlumlar için dua edelim. Türkiye’deki bu duruşun dünyadaki tüm emperyalizme, zulme karşı koyanların da gücü olacağını unutmayın. Herkes çılgın Türkler ne yapacak diye bakıyor. Bizim çılgınlığımız, akıllı bir çılgınlık olacak. çılgınca çalışıp, üretecek daha güçlü olacağız” şeklinde konuştu.

19 Ağu 2018 - 11:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.