Bem-Bir-Sen ile sosyal denge sözleşmesi

Başiskele Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Toplu İş Sosyal Denge Sözleşmesi uzatılma protokolü imzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında ağırlayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediyede çalışan memurların 2020 yılı Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi konusunda mutabakata vardı.

2020 YILI MALİ VE SOSYAL HAKLARI BELİRLENDİ

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen arasında karşılıklı imzalanan sözleşmeyle belediye memurlarının 2020 yılı mali ve sosyal hakları belirlendi. İmza töreninde konuşan Başkan M.Yasin Özlü, "Başiskelemiz’e değer katan vatandaşlarımıza en iyi en kaliteli hizmeti sunmak için büyük çaba gösteren mesai arkadaşlarımızın alın terinin ve emeğinin karşılığını idare olarak çalışanlarımıza en üst düzeyde vermeye gayret ediyoruz. Bugün imzaladığımız bu sözleşmenin memurlarımızın motivasyonunu daha çok arttıracağına inanıyorum. Allah bizlere ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen de, gösterdikleri ilgiden dolayı Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Evin BOZKURT

19 Ara 2019 - 12:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.