Beyaz Baykuş izleyicisiyle buluşuyor

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği, tamamen amatör vatandaşlardan oluşan tiyatro grubuyla ‘’Beyaz Baykuş’’ isimli tiyatro gösterisini sahneye koyacak

30 haziran 2018 Cumartesi günü saat:18.00’de İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan dram niteliğindeki  tiyatro gösterisine geniş bir katılım olması bekleniyor.

AMATÖR TİYATROCULAR OYNAYACAK

Üç perdeden oluşan ve Kandıra’da yaşayan amatör oyuncular tarafından sahnelenen oyunda Dr. Tuba Akıncı, Yusuf Ceylan, Avukat  Figen Dağdeviren, Levent Aydoğdu, Seval Şimşek, Metin Gökmen, Hakkı Oruç, Cem Ulutaş, Anıl Aksoy, Erdim Aydoğdu, Sadi Sarıkaya, Necmi Kardaş, Mustafa Yıldız, Sezer Arı, Sebahattin Akyıldız, Ömer Buyuruk ve Rüstü Uygur rol alıyor.

KÖKEN’E TEŞEKKÜR

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği Başkanı Rüştü Uygur Belediye Başkanı Ünal Köken’e  ilçede sürdürülen sanatsal çalışmalara sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, tüm hemşehrilerini ve sanatseverleri de sahnelenecek olan tiyatro gösterisini izlemeye davet etti. Beyaz Baykuş isimli tiyatro gösterisi önümüzdeki haftalarda da Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde sanatseverlere sahne alacak.

27 Haz 2018 - 16:26 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.