Bir destek de gazetecilerden

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti de meslektaşları için yardım kampanyası başlattı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından vatandaşlar ve devlet kurumları birlikte hareket etmeye devam ediyor.Özellikle vatandaşların depremzedeler için bütün imkanlarını seferber etmeleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'de deprem bölgesinde zor şartlarda görev yapan gazeteciler için kışlık polar gönderme kararı aldıklarını sosyal medyada duyurdu.

İŞTE KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN O PAYLAŞIMI;

Elazığ ve #Malatya daki meslektaşlarımız desteklerinizi bekliyor!Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Elazığ ve Malatya'daki cemiyet başkanlarımızla iletişime geçerek depremde binlerce hemşehrisini kaybetmiş bir il olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik.Yönetim olarak havaların soğuk olması nedeniyle deprem bölgesinde zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımız için kışlık polar gönderme kararı aldık. Bu kapsamda KOGACE Yönetimi olarak 50 polar aldık.Sizde kampanyamıza destek olmak için Cemiyet Başkanımız Cemal Kaplan ile iletişime geçebilirsiniz.

26 Oca 2020 - 16:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.