Büyükakın, İstasyon Camii’nde inceleme yaptı

Başkan Büyükakın, Kartepe İstasyon Cami inşaatında inceleme gerçekleştirdi

Büyükakın, İstasyon Camii’nde inceleme yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Kartepe İstasyon Cami inşaatında inceleme gerçekleştirdi. Kartepe Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Kocaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve diğer yetkililerin katıldığı incelemede Başkan Büyükakın’a cami cemaati ve bölgedeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgeye yakışır bir caminin hizmet vereceğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda dini vecibelerini yerine getirmede bizler de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Yetkililerden inşaat çalışması hakkında bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, projenin bitmesiyle birlikte bölgede ihtiyaç duyulan KOMEK, KARMEK, Kütüphane ve Muhtarlık hizmetlerinin vatandaşla buluşacağını açıkladı. İstasyon Camisindeki incelemeye gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar verdiği destekler için teşekkür ederken, Başkan Büyükakın’a da görevinde başarılar dilediler. Kocaeli’ye yapacağı güzel hizmetler için şimdiden Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Kartepe İstasyon Mahallesi sakinleri, caminin tamamlanmasıyla bölgedeki büyük ihtiyaca da cevap verileceğini dile getirildi.

09 Oca 2020 - 13:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.