Canşi’nin klima isyanı

Canşi’nin klima isyanı

İlimizin tanınmış emlakçılarından AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Canşi, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a istekte bulundu. Toplu taşıma araçlarında klima çalıştırmanın zorunlu olması gerektiğini söyleyen Canşi şunları kaydetti:

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'ın dikkatine:Selamünaleyküm Sayın başkanım. Belediyeye ait kitle iletişim araçların dışındaki toplu taşıma araçlarında ekseriyeti yazın klima çalıştırmıyorlar. Zaten balık istifi seyahat yapılıyor. Bir de buna soğan- sarımsak yiyen ve geri dönüşüm işiyle iştigal eden vatandaşlarımız o haliyle araçlara bindiklerinde, meydana gelen koku o seyahati azaba dönüştürüyor. Malumunuz, yaz mevsimi ve ilimizde nem oranı bir hayli yüksek, bunaltıcı bir hava sözkonusu. Bu konuda vatandaşlardan onlarca şikayet alıyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda muzdarip. UKOME'nin bu kitle iletişim araçlarına yazın klima çalıştırma mecburiyeti getirmesi, insanlarımıza insan haysiyetine yaraşır şekilde seyahat etme imkanını sağlar. Bu da vatandaşlarımızın en doğal hakkı. Saygılarımla

02 Tem 2019 - 12:16 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.