Cebir İş Hanı'ndaki yangın korkuttu

İzmit Veliahmet Mahallesi İnönü Caddesi Cebir Apartmanı sakinleri öğleden sonra oldukça hareketli saatler yaşadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre; Cebir Apartmanının giriş katında bulunan elektrik panosu kısa devre yaptı ve aniden alev aldı. Panodan çıkan alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alan panoyu söndürdü, ancak duman binanın içini sardı. Apartmanda ikamet eden vatandaşlar binanın birinci katında bulunan diş hekimi muayenehanesine indi ve itfaiye aracının merdiveninin yardımıyla binadan tahliye edildi. Yangın paniğini yaşayan apartman sakinleri önce patlama sesi duyduklarını daha sonra ise dumandan etkilenmemek için camlara çıktıklarını söyledi. Kurtarma operasyonu sebebiyle Cumhuriyet Parkından İnönü Caddesi İstanbul istikameti girişi trafiğe kapandı. İtfaiye ekiplerinin işlerini bitirmesinin ardından trafik normale döndü. Polis çıkan yangınla alakalı olarak soruşturma başlattı.

28 Haz 2013 - 15:59 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.