Çelik Milli Eğitim’deki görev dağılımını yaptı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçtiğimiz aylarda atanan Fehmi Rasim Çelik, yardımcılarının görev dağılımı gerçekleştirdi. 9 olan yardımcısı ve şube müdürü sayısı 6 artarak 15’e yükseldi

Uzun süredir boş olan şube müdürlüklerine yapılan atama ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin sayısı 15’e yükselmiş olmasıyla birlikte Valilik’te bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yer sıkıntısı da ortaya çıkmıştı. Valilik yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından bu sorunun çözümlenmesi bekleniyor. Geçici çözüm olarak Muhlis Öztürk, Kazım Kurtoğlu, Hayati Aydın, Fazilet Durmuş ve Sadık Uysal’ın dışındaki şube müdürleri odalarında iki müdür olarak hizmet veriyor.

MÜDÜR SAYISI 9’DAN 15’E YÜKSELDİ

Yapılan görev dağılımına göre 10 yıldır il Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür yardımcısı olarak görev yapan Muhlis Öztürk İnsan Kaynakları ve Strateji geliştirme birimine,  Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu  Bilgi işlem Eğitim Teknolojileri birimine,   7 yıldır Milli Eğitimde görev yapan  Müdür yardımcısı Hayati Aydın Temel Eğitim ve Mesleki Teknik Eğitim Arge birimine, Ali Osman Karabayır, Hayatboyu Öğrenme Özel Eğitim, rehberlik birimine, Sadık Uysal İnşaat ve Emlak, Yusuf Yıldırım Strateji Geliştirme Hizmetleri İl Milli Eğitim Komisyonu birimine, Şube Müdürü Süleyman Hasanoğlu İnsan Kaynakları Hizmetleri birimine, Süleyman Yıldırım Hayatboyu Öğrenme Hizmetleri, İmdat Akbaba Temel Eğitim ve Orta Eğitim Hizmetleri, Erdinç Bozkurt, Bilgi İşlem Eğitim Teknolojileri Hukuk Hizmetleri, Ferhat Dilek Özel Eğitim Hizmetleri, Özkan İnce Din Öğretimi Hizmetleri, Fazilet Durmuş Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri, Hasan Bal Destek Hizmetleri, Vedat Çetin Mesleki ve Teknik eğitim Hizmetleri birimlerinden sorumlu olacak.

03 Haz 2014 - 12:54 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.