Çenesuyu’nda imzalar atıldı

Çenesuyu A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesinde imzalar atılırken personelin maaşına ortalama yüzde 20 zam yapıldı

Çenesuyu A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. İmza törenine Derince Belediye Başkanı ve Çenesuyu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Aygün,  Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çenesuyu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Bayraktar, Çenesuyu A.Ş. Genel Müdürü Cumhur Seferoğlu, Hizmet-İş Sendikası Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat ve işyeri temsilcileri katıldı.

‘ÖNEMLİ BİR MARKA YOLUNDA’

İmza töreninde konuşan Başkan Aygün, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile Derince halkına hizmet ediyoruz. Çenesuyu ilimizde olduğu gibi ülkemizde de önemli bir marka olma yolunda hızla büyüyor. Çenesuyu markamızı ülkemizde büyümesine katkı sağlayan çalışanlarımızın mutluluğu, huzuru ve çalışma şartlarını iyileştirmek bizim için önemli. Bu anlayışla verilen bu ücret artışının çalışanlarımıza ve ailelerine bereket getirmesini dilerim” dedi.

‘YÜZLERİ GÜLDÜREN SÖZLEŞME’

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ersoy da, “Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz toplu iş sözleşmesini yasal süreci içinde masada, tarafların ortak iradesi ile çalışanlarımızın yüzünü güldüren bu sözleşmeyi imzalamaktan mutluyuz. Ortalama yüzde 20 ile imzaladığımız bu sözleşmede emeği geçen başta Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

21 Oca 2020 - 16:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.