CHP’de bir süre toplantı yok

CHP İl Başkanlığı’nın bugün (salı) yapılması planlanan toplantısı koronavirüs nedeniyle ertelendi

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında siyasi partiler de toplantılarını bir süreliğine erteleme kararı alıyorlar. CHP’nin tüm ilçelerde gerçekleştirilmesi planlanan toplantıları korona virüsü tedbirler doğrultusunda erteledi. CHP İl Yönetim Kurulu, ilk toplantısını geçen hafta yapmıştı. Tanışma ve kaynaşma amacıyla gerçekleştirilen toplantıdan sonra yapılacak olan ikinci toplantıda görev dağılımı yapılacaktı. İkinci toplantı koronavirüsü tedbirlerinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmek durumunda kaldı.

DİKKATLİ HAREKET EDİLMELİ

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “İl yönetim kurulu toplantımız ve ilçelerde yapılması planlanan tüm toplantılarımızı erteledik. Ülkenin bulunduğu duruma göre hareket etmek zorundayız. İl binamızda gerekli tedbirleri aldık, dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdik. Bir iki hafta siyaset yapmazsak siyaset ölmez. Herkesin bu virüs salgınına karşı dikkatli hareket etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Kerim ÇELİK

17 Mar 2020 - 15:16 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.