Cizre tamam, sıradaki gelsin: 5-3

Ligde bu sezon fırtınalar estiren Kocaelispor, bugünkü mücadele öncesi 5 maçtır bileği bükülmeyen Cizrespor’u 5-3 mağlup ederek üst üste 10’uncu galibiyetini aldı ve 46 puanla liderliğini sürdürdü

Cizre tamam, sıradaki gelsin: 5-3
Kocaelispor - Cizrespor maçından kareler...
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Umut KARAGÖZ / 3. Lig 2. Grup’ta temsilcimiz Kocaelispor, 20’inci hafta mücadelesinde ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Cizrespor’u konuk etti. Temsilcimiz, bu müsabakaya Ercüment Kafkasyalı, Sefa Narin, Taha Batuhan Yayıkçı, Kemal Can Aydemir, Erdinç Karakaş, Serdar Ümit Deniz, Mesut Özdemir, Burak Süleyman, Gökdeniz Bayrakdar, Ali Han Tuncer ve Yakup Alkan 11’i ile çıktı. Yeşil-siyahlılarda yeni transferlerden Cihad Ateş ve Mehmet Avcı’da ilk 18’de yer alan isimler olarak dikkat çektiler.

GOL PERDESİ ERKEN AÇILDI

Karşılaşmaya bir hayli hızlı ve baskılı başlayan Kocaelispor, henüz ilk iki dakikada önce Gökdeniz Bayrakdar, sonrada Yakup Alkan ile gole çok yaklaştı. Sürekli golü arayan ve rakibine önde baskı kuran yeşil-siyahlılar, skoru değiştirmede fazla zorlanmadı ve 9’uncu dakikada Burak’ın sol kanattan getirdiği topu tamamlayan Ali Han, skoru 1-0 yaptı. Golün ardından tempo düşüren temsilcimiz, 23’üncü dakikada kalesinde gole engel olamadı ve konuk Ercan’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi.

İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİK

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kocaelispor, 29’da Burak’ın akıl dolu pasını bir kez daha ağlarla buluşturan Ali Han ile yeniden öne geçti. Bu golle rakibinin direncini erken yıkan yeşil-siyahlılar, kalan sürede tek kale futbol oynadı. 33’te maça sağ bek olarak çıkan Sefa Narin uzakta attığı harika golle skoru 3-1’e taşıdı ve takımını rahatlattı. İlk yarı bu skorla tamamlanacak diye beklenirken 45+1’de sahneye çıkan Gökdeniz Bayrakdar, Kocaelispor’u soyunma odasına 4-1’lik üstünlükle götürdü.

ERCÜMENT KALESİNDE DEVLEŞTİ

Temposunu ve iştahlı oyununu ikinci yarıda da sergileyen temsilcimiz, ilk yarıyı iki asist ile tamamlayan kaptan Burak’ın golüyle durumu 5-1’e getirdi. 52’inci dakikada rakibin ceza sahası üzerinde 3 Cizreliyi çalımlayan Burak, bu sezonki 8’inci golüne imza attı. Ender gelişen konuk ekip ataklarından birinde Mesut Özdemir rakibini düşürdü ve Cizrespor 62’de penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Umut Dilek’in şutuna harika uzanan Ercüment, kalesinde devleşerek gole izin vermedi.

SERİ 10’A, FARK 14’E ÇIKTI

Oyunun kalan yarım saatlik bölümünde farkı daha da arttırmak adına önemli fırsatlar yakalayan Kocaelispor, bu fırsatları değerlendiremedi. Cizre ekibi 82 ve 85’te iki gol bularak skoru 5-3’e getirdi ve maç bu skorla sona erdi. Cizrespor karşısında etkili futbolunu farklı galibiyetle süsleyen yeşil-siyahlılar galibiyet serisini 10 maça, puanını da 46’ya çıkararak en yakın rakibi ile aradaki puan farkını 14 yaptı.

TOPLU SONUÇLAR

1877 Alemdağ - B.Tepecikspor: 2-0

Ağrı 1970 - Fethiyespor: 3-0

Elaziz Bld - Payasspor (E)

Fatsa Belediyespor - Ofspor: 3-0

Erbaaspor - Kozan: 0-0

Erokspor - Turgutluspor: 1-1

Kemerspor 2003 - Belediye Derince: 2-1

Kocaelispor - Cizrespor: 5-3

21. HAFTA PROGRAMI

13:30 Turgutluspor - Kocaelispor (01 Şubat Cumartesi)

13:00 Cizrespor - Ağrı 1970 (02 Şubat Pazar)

13:00 Ofspor - Kemerspor 2003 (02 Şubat Pazar)

13:30 Belediye Derince - Erokspor (02 Şubat Pazar)

13:30 Fethiyespor - Elaziz Bld (02 Şubat Pazar)

13:30 Karşıyaka - Erbaaspor (02 Şubat Pazar)

13:30 Kozan - 1877 Alemdağ (02 Şubat Pazar)

13:30 Tepecik - Fatsa Belediyespor (02 Şubat Pazar)

26 Oca 2020 - 15:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.