'Çocuğuma iyi bakın' dedi! Canına kıydı

Derince Yenikent Mahallesinde ikamet eden 38 yaşındaki Matematik öğretmeni Gülten Altun, “ Bu hayat bana ağır geldi. Çocuğuma iyi bakın” şeklinde not bırakıp balkondan atlayarak intihar etti

Alınan bilgiye göre Derince Yenikent Mahallesinde ikamet eden ve Derince Çenesuyu Ortaokulunda Matematik Öğretmeni olan Gülten Altun (38) sabah saatlerinde evde eşi ve çocuğunun olmadığı anda 4.kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Kadının atladığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Altun, daha sonra ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BU HAYAT BANA AĞIR GELDİ

Ağır yaralanan Altun, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Derince Hürriyet Lisesinde matematik öğretmeni olan Recai Altun ile evli ve 1 çocuk annesi Gülten Altun’un cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna götürüldü. İntihar ederek yaşamına son veren Gülten Altun’un intihar etmeden önce ise “Bu hayat bana ağır geldi. Çocuğuma iyi bakın” şeklinde not yazdığı ve daha sonra balkondan aşağıya atladığı öğrenildi. Gülten Altun’un cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.

29 Oca 2020 - 16:39 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.