Çok uğraştık ama çok şükür kapandı

Çok uğraştık ama çok şükür kapandı

Dün paylaştığımız “Rögar Tuzağı” başlıklı yazımızda “Burası Alikahya Sakıp Sabancı Caddesi yolda iki çukur var birinin üzerine tuzak kurar gibi ağaçlar konulmuş, öbürünün üstü ise açık. O kapakların kapatılmaması büyük bir ihmal. Bu yol çok işlek her an bir kaza olabilir.

Sorumlu hangi kurum bilmiyoruz ama ortada çok ciddi bir ihmal var. Rögar kapağının içine insan düşse, bir arabanın tekerleği düşse sorumlusu kim olacak?” demiştik. Bu yazımızdan sonra İSU İzmit ekipleri hemen olay yerine gitti. Çünkü o bölgede İSU’nun alt yapı çalışması varmış. Bizi arayan İzmit İSU Müdürü Muharrem Bektaş “Ekiplerimiz bölgedeler. Rögar Telekom’a ait bilginiz olsun “ dedi. Bunun üzerine yazımıza Telekom’u ekledik.Telekom’dan bize ulaşan yetkililer “Nurettin bey olay yerine gittik,rögar bize ait değil Turkcell Superonline ait”dediler. Bu arada yazımıza hassasiyet gösteren İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ekipleri önlem almaları için bölgeye yönlendirmiş. Bizi arayan Hüseyin Demirkır “Burası İzmit sınırlarının dışında Kartepe’ye ait ama biz yinede koruma bandını çektik “dedi.Bu üç kurumada hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu arada Turkcell'de bizi arayıp şu mesajı verdi."Altyapı ekiplerimizle görüşerek adreste kısa sürede müdahale edilmesini sağlayacağız. Akşam saatlerinde de beklediğimiz resmi bize gönderdiler. Emeği geçen herkese teşekkürler… Evin BOZKURT

26 Kas 2019 - 12:41 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.