Cuma buluşmaları devam ediyor

Derince İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği 'Biz bir aileyiz, Cuma gecesi ailece camideyiz' buluşması bu hafta Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Gülerevler Camii'nde gerçekleşti

Derince’de İlçe Müftülüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen ‘Biz bir aileyiz, Cuma gecesi ailece camideyiz’ buluşmaları sürüyor. İlçede her hafta farklı bir camide düzenlenen buluşmaların bu seferki merkezi Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Gülerveler Camii oldu. Akşam ve yatsı namazı arasında camide sohbetin gerçekleştiği, şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasının yapıldığı programın ardından ise cami derneğinde bir araya gelindi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşma Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Furkan Güngör, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

25 Oca 2020 - 12:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.