Denizden balık yerine dana çıktı

Kandıra’da balık tutulmak için tekne ile açılan balıkçıların ağına yaklaşık 700 kiloluk bir dana takıldı

Kandıra Kefken’de balık tutmak için açılan balıkçılar inanılmaz bir olayla karşılaştı. Edinilen bilgilere göre, Hicaz isimli tekne ile limandan açılan Ali Koç ve Deniz Koç isimli balıkçılar, Karadeniz açıklarda ağlarını bırakıp beklemeye başladı. Bir süre sonra ağları çekmeye çalışan balıkçılar denizden hiç beklemedikleri bir şeyin çıktığı gördü. Açıkta 112 metrelik derinlikte balıkçıların ağına yaklaşık 700 kiloluk bir dana takıldı. Danayı ağlarında gören balıkçılar neye uğradığını şaşırdı. Dananın yurt dışından ithal edilen hayvanları taşıyan gemilerin birinden öldüğü için denize atıldığı düşünülüyor. Ünal CANKURT

08 Şub 2017 - 16:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.