Derincelilere çağrı

Derince Belediyesi ve Türk Kızılayı Derince Şubesi, Elazığ'daki depremin ardından bir yardım kampanyası başlattı

Merkezi Elazığ Sivrice olan ve tüm bölgeyi etkileyen depremin ardından, Derince Belediyesi ve Türk Kızılayı Derince Şubesi tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Gün birlik olma, dayanışma günü. Battaniye, kışlık kıyafet ve yardım kolilerinden oluşacak ayni yardımlarınızı deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 28 Ocak Salı günü saat 17.00’ye kadar Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Kızılay Derince Şubesi'ne ulaştırabilirsiniz. Yardım kampanyamıza duyarlı Derinceli vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

26 Oca 2020 - 16:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.