Dünyagöz’de göz tansiyonu semineri

Dünyagöz Hastaneler Grubu, göz sağlığı ve hastalıkları konusunda kamuoyunda bilinç oluşması adına gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi

Dünyagöz’de göz tansiyonu semineri
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Huzurevi’nde, Glokom (Göz Tansiyonu) Semineri, Dünyagöz İzmit’ten Prof. Dr. Orhan Elibol’un katılımıyla gerçekleştirildi. Göz hastalıkları arasında, belirtilerinin zor gözlemlenmesinden dolayı gözdeki sinsi bir hastalık olarak bilinen Glokom (Göz Tansiyonu) sebebiyle, her 100 kişiden biri görme duyusunu kaybetme riskiyle karşı karşıya. Glokom hastalığı konusunda halkın bilinçlenmesi adına Dünyagöz Hastaneler Grubu tarafından düzenlenen seminer, Kocaeli Huzurevi’nde gerçekleştirildi.

SORULARI YANITLADI

Kocaeli Huzurevi üye ve personelleri ile bir araya gelen Prof. Dr. Orhan Elibol, hastalık hakkında detaylı bilgiler paylaşırken, düzenli muayenelerin erken teşhis ve tedavi konusundaki önemine dikkat çekti. Hastalığın günlük yaşama etkileri ve belirtileri konusunda da dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan bahseden Prof. Dr. Elibol, seminerin sonunda katılımcılar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

16 Eki 2018 - 16:14 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.