‘Emniyetli’ okul sayısı artıyor

Çocukların emniyet içinde eğitim alması için canla başla çalışan Kocaeli Emniyeti, bu kez İzmit’te kuş uçurtmadı

İl Emniyet Müdürlüğü’nce 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında ‘Güvenli okul uygulaması’ dün (çarşamba) İzmit’te devam etti. Uygulamaya ilçe belediye, ilçe sağlık müdürlüğü, ilçemilli eğitim müdürlüğü ve ilçe tarım müdürlüğü ekipleri de katıldı.

1 ŞAHIS YAKALANDI

Güvenli okul uygulaması kapsamında 101 şahıs sorgulanırken aranması bulunan 1 kişi yakalandı. Ayrıca 10 umuma açık yer kontrol edildi ve 1 kafeye ruhsatsız nargile içirmekten işlem yapıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir” denildi. Ayşe AYDIN

05 Mar 2020 - 11:32 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.