En özel hobi bahçesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, özel öğrencilerin üretime katılımını desteklemek amacıyla kurulan Hobi Bahçesi’nde kursiyerler ve aileleriyle bir araya geldi.

En özel hobi bahçesi
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun her kesimine hitap edecek çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin çalışmalarına önem veren Başkan Aygün, daha önce özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü yerine getirmişti. Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni de Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı. Aynı zamanda özel öğrencilerin üretime katılımını sağlayacak olan Hobi Bahçesi’nin açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Aygün’ün kendileri için hazırladığı Hobi Bahçesi’nin taşlarını rengarenk boyayan kursiyerler, ellerindeki lavanta fidelerini toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı. Özel bireylere yönelik bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Aygün, “Bizlere Yüce Allah’ın emaneti olan özel çocuklarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Kıymetli yavrularımız ve ailelerinin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı.

17 Kas 2019 - 16:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.