Eski müftü Ankara’da göreve başladı

Eski müftü Ankara’da göreve başladı

4 yıl boyunca Kocaeli'de İl Müftüsü olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda Ankara İl Müftülüğü'ne atanan Yusuf Doğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla düzenlenen törenle görevine başladı.Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, burada yaptığı konuşmada, Yusuf Doğan’ın güzel hizmetler yapacağını ifade ederek, “Başkentimize ve başkentimizin bütün ilçelerindeki bütün köylerinde görev yapan yaklaşık 6 bin civarında alanda çalışan bütün kardeşlerimize rehberlik etme noktasında elinden gelen gayreti gösterecektir” dedi.Doğan’ın mesleki tecrübesine işaret eden Başkan Erbaş, “Çeşitli ilçelerde yapmış olduğu İlçe Müftülükleri, Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde yapmış olduğu Daire Başkanlığı ve sonra Rize'de, Kocaeli'de yapmış olduğu başarılı il müftülükleri… o çalışmalarda elde etmiş olduğu birikimi hıtamuhu misk şeklinde Başkent’te Ankara müftüsü olarak inşallah tamamlayacaktır. Cenab-ı Hak kendisine güzel hizmetlerde kolaylıklar nasip eylesin, zorlaştırmasın kolaylaştırsın ve hayırla tamamlamayı nasip eylesin” dedi. Evin BOZKURT

25 Ağu 2019 - 14:54 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.