Fethiye Caddesi’nde motosiklet denetimi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı vatandaşların huzur ve güvenliği için kentte denetimlerini sürdürüyor

Rutin kontrollerin dışında vatandaşlardan gelen şikâyetler de değerlendiriliyor. Pek çok konuda denetim uygulaması yapan zabıta ekipleri, İzmit şehir merkezinde de denetimde bulundu.

Ekipler İzmit’in en yoğun caddesi olan Fethiye Caddesi’nde motosiklet kullanımını denetledi. Fethiye Caddesi ve bağlantılı olduğu diğer caddelerde yürütülen çalışma ile bu caddelere motosiklet ile girenler tespit edildi. Sadece yayalara açık olan caddelerde motosikletle dolaşan sürücüler durdurularak uyarıldı.

Plaka kayıtları alınan motosikletlilere yaya ulaşımın olduğu caddelerde motosiklet kullanmanın tehlikeli ve yasak olduğu bildirildi. Uyarılan sürücüler caddelerden uzaklaştırıldı. Yaya ulaşımı olan caddelere motosikletle girmekte ısrar eden sürücülere idari para cezası da uygulandığı belirtildi. Ekipler Fethiye Caddesi ve diğer yaya ulaşımına açık caddelerde yayaya çarpma riski taşıdığından motosiklet kullanılmasının yasak olduğunu vurguladı.

04 Tem 2018 - 17:21 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.