Freni boşalan kamyonet, eve çarptı

Gebze’de park halindeyken freni boşalan kamyonet, bir gecekonduya çarparak durabildi. Evde yaşayanların bazılarının şehir dışında olması, bazılarının ise oy kullanmaya gitmesi olası bir faciayı önledi

Olay, Gebze Kirazpınar Mahallesi 2783/3. Sokak’ta meydana geldi. 34 UZ 3703 plakalı kamyonet, rampada park halindeyken freninin boşalması sonucu hızla yokuş aşağı ilerlemeye başladı. Hızla ilerleyen kamyonet, sokağın sonundaki gecekonduya çarparak durabildi. Kaza sırasında ev sahibi Emrah Or, büyük bir gürültü duyduğunu söyledi. Diğer ev sakinlerinin bazılarının şehir dışında olması, bazılarının ise oy kullanmaya gitmesi olası bir faciayı önledi.

‘KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ’

Olayı anlatan ev sahibi Emrah Or, “Zaten daha önce de böyle bir olay oldu. Ev normalde çok kalabalıktı. Herkes bir yerlere gitti. Şansa evde tektim. Birden bir ses duydum ve şok oldum. Dışarı çıktım, her taraf toz duman. Baktım araba. O panikle koştum baktım arabada kimse yok. Duvar komple yıkıldı gitti. Hasar çok ama ölümden döndük. Şansa odadaydım o sırada. Kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi” dedi. Kaza sonrası kamyonet çekici yardımı ile çekilirken, evde maddi hasar meydana geldi.n İHA

24 Haz 2018 - 18:28 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.