‘Gazi dedemin yolunu takip ediyorum’

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, yoğun secim temposuna kabir ziyareti ile küçük bir ara verdi

Mutlu, yaptığı kabir ziyaretinde, dedesi Şaban Mutlu ve İstiklal Savaşı’nda Servetiye Cephesi’nde savaşan kahramanlardan büyük dedesi Gazi İsmail Mutlu'nun kabrini de ziyaret etti. Dedesinin bu mukaddes vatan uğruna gazi olanlardan birisi olduğunu söyleyen Mutlu “Onlar bu mukaddes vatan için mücadele etti, canını ortaya koydu ve Gazilik unvanına sahip oldu, bizler de bu vatan için tıpkı onlar gibi mücadele ediyoruz, gerektiğinde canımızı da bu vatan için vermeye hazırız.  Biz ecdadımızı örnek alarak büyüdük. Onların dürüstlüğü, temizliği, dostluğu, sadakati bizlere hep örnek olarak gösterildi. Bu güne kadar hep onlar gibi olmanın, ardımızdan onlar gibi iyi insanlar olarak bahsedilen kişiler olmanın gayretinde oldum. Bundan sonrada bu yoldan taviz vermeyeceğim" dedi.

12 Mar 2019 - 14:48 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.