Gebze'de meydanlarda banklar kaldırıldı

Gebze Belediyesine bağlı müdürlükler ve ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda vatandaşların oturmaması için kent meydanlarındaki bankları kaldırdı

Gebze Belediyesine bağlı müdürlükler ve ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda kent genelinde Corona Virüsüne karşı yeni önlemler alıyor. Ülkemizde vakaların yaşanmasıyla birlikte harekete geçen Gebze Belediyesi aldığı tedbirlere yenilerini ekliyor.

MEYDANDA BANKLAR KALDIRILDI

Gebze Belediyesine bağlı ekipler cami, park, huzur evi ve kamu binalarında ilaçlama çalışmalarına devam ederken 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan ve vatandaşların birbirine yakın bir şekilde oturdukları bankları kaldırdı. Özellikle yaşlı vatandaşların meydanda bulunan banklarda bir arada bulunmalarını engellemek amacıyla gerçekleştirilen çalışma vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

TİCARİ TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Corona Virüsüne karşı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren Gebze Belediyesine bağlı ekipler vatandaşların özellikle son dönemde daha sık kullandıkları ticari taksilerde de dezenfekte çalışması yaptı. Cadde ve sokaklarda Corana Virüsüne karşı yıkama çalışmaları yürüten ekipler cadde ve sokakların yıkanmasında dezenfekte özelliği olan solüsyonlar kullanıyor.

‘GEBZE LÜTFEN EVİNDE KAL’

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyesi olarak Corana Virüsüne karşı elimizden gelen tüm önlemleri almaya gayret ediyoruz. Fakat burada en büyük görev vatandaşa düşüyor. En iyi korunma yöntemi evinde kalmak ve sosyal mesafeyi korumak. Vatandaşlarımızdan özelliklede yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızdan evlerinde çıkmamalarını rica ediyoruz. Allah’ın izniyle bu millet bu hastalığı en kısa sürede atlatacaktır. Biz Gebze Belediyesi olarak vatandaşların zorunlu olarak gitmek zorunda kaldıkları alanları dezenfekte etmeye ve önlemler almaya devam edeceğiz. Gebze lütfen evinde kal” ifadelerini kullandı.

21 Mar 2020 - 12:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.