Genç İzmitliler bu kez giydirecek

Genç İzmitliler Platformu, başlattıkları kampanya ile kullanılmayan giysileri toplayarakihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak

Genç İzmitliler bu kez giydirecek
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Kurulduğu günden beri hemen her projesiyle ses getiren Genç İzmitliler Platformu, yeni projesi ile harekete geçti. Kullanılmayan giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kampanya başlatan platform üyeleri, topladıkları giysileri ve eşyaları tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

‘KULLANMIYORSAN VER’ Konu ile ilgili konuşan Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz, “Uzun zamandır sosyal ve kültürel projelere yoğunlaştık. Arkadaşlarımız bu konuda çok özverili ve istekli çalışıyor. Bu gün yine kullanılmayan giysi ve eşyaları toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız. Tüketim toplumuyuz. Bu konuda israf da sınır tanımıyoruz. Biz istedik ki kullanmadığınız eşyalarınızı alalım. Tabi bunları kendi içlerinde ayıralım ve gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Sen kullanmadıysan bir ihtiyacı olan kullansın diyerek kampanyanın startını verdik. Daha güzel işler yapacağız. Her alanda varız” dedi. ‘TÜM RENKLERİ KAPSIYORUZ’ Gençlik dinamiğini yararlı işlere harcamak istediklerini vurgulayan Başkan Şengöz, “Bu konuda da yönetimdeki arkadaşlarımız çok samimiler. Bu samimiyeti ve enerjiyi doğru kullanmak da bizi mutlu ediyor. Emin olun ki o ihtiyaç sahibi ailelerin gönlüne girmek, dünyevi tüm makamlara girmekten daha güzel. Bizler de bu güzelliği yaşamak için mücadele ediyoruz. Sosyal projelere yoğunlaşan bir birimimiz var ve gerçekten samimi işler yapılıyor.Kentin her alanında varız. Gençlik adına yaptıklarımızı anlatmıyoruz, zaten sizler takip ediyorsunuz. Bizler hiç bir siyasi amaç için bir arada değiliz. Kentin tüm renklerini kapsayan bir yönetimimiz var” diyerek kampanyaya destek istedi.

17 Tem 2018 - 14:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.