Girişimcilerden harekata destek

Kocaeli Girişimci İşadamları Derneği, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı’nı ziyaret ederek Barış Pınarı Harekatına destek verdi

İlimizde bulunan Kocaeli Girişimci İşadamları Derneği (KOGİAD) geçen hafta Suriye’nin kuzeyinde başlayan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Aydın Burgul, yönetim kurulu üyeleri Yakup Ayvenli, Orçun Demir, Nejat Aydoğan ile Mustafa Şahin, Yusuf Burgul, Muzaffer Durmuş, Akif Kardeş, Sadettin Ataş, Şahin Özen ve Mehmet Akif Bolat’dan oluşan KOGİAD heyeti Albay Aslan’ın şahsında Mehmetçiğe başarılar diledi.

‘DÜNYADA BARIŞIN TEMİNATIDIR’

Ziyarette konuşan Burgul, “Barış Pınarı Harekatıyla ilgili dernek yönetimi ve üyeleri olarak gönülden desteğimizi sunmak ve başarılar dilemek istedik. Bizim için her Türk asker doğar. Bugün hepimiz gönüllü olarak askere gitmeye daima hazırız. Türk ordusu dünyada barışın teminatıdır. Barış Pınarı Harekatı’nı kesinlikle başarıyla biteceğine inanıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

OBÜS TANK MAKETİNİ HEDİYE ETTİ

Alay Komutanı Osman Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hepinizden Allah razı olsun. Ordumuz bizim gözbebeğimizdir. Bir ordu mensubu olarak özellikle belirtiyorum ki, biz ordu milletiz. Ordu olmazsa millet, millet olmazsa ordu olmaz. Çocuklarımız başarıdan başarıya koşuyorsa emin olun milletimizin, sizlerin desteğiyle koşuyor. Moral verdiniz. Selamlarınızı ve desteğinizi inşallah ileteceğim” dedi. KOGİAD Başkanı Burgul ziyaret anısına özel yapılmış bir obüs tank maketini hediye ederken, Albay Aslan ise Burgul’a büyük önder Atatürk’ün Kocatepe’deki siluetini yansıtan bir maket ile karşılık verdi. Kerim ÇELİK

17 Eki 2019 - 14:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.