Gölcük’te 47 dükkan bugün ihalede

Gölcük’te 47 dükkan bugün ihalede

Gölcük Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Hisareyn D-130 yol kenarında yapılan, Gölcük Yeni Sanayi ve Galericiler Sitesi’nde bulunan 47 dükkân, bugün saat 15.00’da belediye encümeni huzurunda yapılacak ihale ile satışa çıkartılacak.

37 adeti sanayi sitesinde, 10 adeti de galericiler sitesinde satışa çıkacak olan dükkanlardan satın almak isteyenlerin, bu tarihten önce Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü müracaat ederek, şartname almaları ve ihale evraklarını hazırlayarak 30 Ocak Perşembe günü en geç saat:12.00’a kadar dosyayı teslim etmeleri gerekmektedir. Satışa çıkan dükkân ve ihaleyle ilgili bilgi almak isteyenler 0262 414 45 85 Dahili: 280-285 nolu telefonu arayabilirler.  Evin BOZKURT

29 Oca 2020 - 10:39 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.