Gönül, mezun olduğu okulda karne dağıttı

AK Parti İzmit Belediye Başkanı Adayı Mimar Sibel Gönül, mezun olduğu İzmit 50. Yıl Ortaokulu’nda miniklerin karne heyecanına ortak oldu

Gönül, mezun olduğu okulda karne dağıttı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit 50. Yıl Orta Okulu’ndan mezun olan, AK Parti İzmit Belediye Başkanı Sibel Gönül kendisi gibi aynı sıralarda okuyan ve karne heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Gönül’ün okula yapmış olduğu ziyarete ise AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı eşlik etti. Program kapsamında Gönül, yıllar önce okuduğu 8-A sınıfına girerek hem öğrenciler ile sohbet etti hem de onlara öğretmenleri eşliğinde karnelerini dağıttı. Gönül, dağıtım sırasında heyecanına ve duygularına hakim olamadı.

BU SIRALARDA OKUDUM

Öğrenciler ile tanışmak için kendisinin de okuduğu sınıfa misafir olan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Beni bu şehir yetiştirip eğitti. Ben de sizler gibi bu sıralarda okudum, burası benim de sınıfımdı. Onun için sınıfınıza girerek sizlerle tanışmak istedim. İnşallah bugün karne alan bütün öğrencilerimizin yolları açık olur ve gönüllerinde ne var ise rabbim onlara verir. Hepinizi tebrik ediyorum ve iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gönül, dağıtım sırasında heyecanına ve duygularına hakim olamadı.

18 Oca 2019 - 16:02 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.