Gönül, vatandaşları çiçeklerle karşıladı

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “İzmit bizim sevdamız” diyerek vatandaşlara gül ve karanfil dağıtımı yaparak hoş bir sürprizde bulundu

Gönül, vatandaşları çiçeklerle karşıladı
Gönül, vatandaşları çiçeklerle karşıladı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “İzmit bizim sevdamız” diyerek vatandaşlara gül ve karanfil dağıttı. Merkez Bankası’ndan başlayarak Yürüyüş Yolu boyunca devam eden programda başkan adayı Gönül, halkın sevgisi ve takdiri ile karşılaştı. Gönül’ün hoş sürprizine ise AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da eşlik etti. Gerçekleşen programda vatandaşlar ile sohbet eden AK Parti Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler İzmit’i seviyoruz ve İzmit’e olan sevdamız ile bu yola çıktık. Ben inanıyorum ki İzmit’in Gönlü olacak” dedi. Gül dağıtımı programının ardından Gönül, vatandaşları dinlemek üzere “Gönül Taksiye” binerek yola çıktı.

'SEVDAMIZ İLE YOLA ÇIKTIK'

Vatandaşları, “Biz İzmit’i ve Sizleri seviyoruz” diyerek Yürüyüş Yolu boyunca, trafikte ve mağazalarda çiçeklerle karşılayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben İzmitliyim ve İzmit’in kızıyım. Beni büyüten ve mimar olarak yetiştiren İzmit’e vefa borcumu ödemek için hazırım. Bizler İzmit’i seviyoruz ve İzmit’e olan sevdamız ile bu yola çıktık. Ben inanıyorum ki İzmit’in “Gönlü” olacak” ifadelerini kullandı.

15 Şub 2019 - 10:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.