Gülcan Önder Beauty Consultancy yeni yerinde

İşletmeciliğini Gülcan Önder’in üstlendiği “Gülcan Önder Beauty Consultancy” Ömerağa Mahallesi İnönü Mahallesi Asal Apartmanda ki yeni yerinde hizmete açıldı

Gülcan Önder Beauty Consultancy yeni yerinde
Haber albümü için resme tıklayın

Kerim ÇELİK - Daha önce Fethiye Caddesinde hizmet veren “Gülcan Önder Beauty Consultancy” Ömerağa Mahallesi İnönü Mahallesi Asal Apartmanda ki yeni yerinde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Gülcan Önder’in üstlendiği güzellik merkezinde Lazer Epilasyon, Medikal Cilt Bakımı, Akne, leke ve kırışıklık bakımı, cilt yenileme, kimyasal peeling, dermaroller, dermapen, bölgesel incelme, soğuk lipoliz, selülit tedavisi, ameliyatsız yüz ve vücut germe, kirpik lifting ve benzeri birçok hizmetleri veriliyor. Sabah 10.00, akşam 19.30 saatleri arasında hizmet verecek olan merkezin açılışına AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Ali Korkmaz, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

EN İYİ ŞARTLAR VE KONFOR

Kendilerini yalnız bırakmayan ve açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür eden işletme sahibi Gülcan Önder “Anadolu Meslek Lisesi cilt bakımı bölümü mezunuyum. 2006 yılından bu yana bu sektörün içersin deyim.  Daha öncesinde 7 yıl boyunca özel bir poliklinikte işletmecilik ve usta öğreticilik yaptım. 2 yıldır kendi işimi başındayım. Bugün itibariyle de yeni yerimizde danışanlarımıza hizmet vereceğiz. Burada en iyi şartlarda ve konforda danışmanlarımızın hizmetinde olacağız” diye konuştu.

01 Ara 2018 - 16:28 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.