İzmit'te otel odasında kendini astı!

İzmit'te bir otelde meydana gelen olayda bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Otogar civarında bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Otelde kalan 38 yaşındaki Yusuf A., gece saatlerinde kendisini banyo kapısına çarşafla astı. Öğle saatlerinde odayı boşaltmayan Yusuf A.'nın odasına giren çalışanlar, Yusuf A.'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ailevi problemleri ve borcu olduğu ve bu nedenle intihar ettiği öne sürülen Yusuf A.’nın yaşamına son verdiği odada inceleme yapıldı. Yusuf A.’nın cansız bedeni daha sonra ise otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

02 Mar 2020 - 13:58 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.