Hacı adayları dualarla uğurlandı

Derince'de bu yıl İl ve İlçe Müftülüğü’nün organizasyonuyla kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini yerine getirecek olan 56 hacı adayı için bir uğurlama programı düzenlendi

DERİNCE’DEN 56 HACI ADAYI

Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Derinceli hacı adayları için Derince Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Yola çıkacak 56 hacı adayı için düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, ilçedeki din görevlileri ve hacı adaylarının yakınları yoğun ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu, ilahilerin söylendiği uğurlama töreninde bir konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, hacı adaylarına dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN BULUT’TAN MESAJLAR

Müftü Vekili Yılman’ın ardından hacı adaylarına seslenen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada “Rabbim yapacak olduğunuz ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin. Hac ibadetinizin kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Rabbim burada bulunan herkese kutsal topraklara giderek, hac ibadetini yerine getirmeyi nasip etsin inşallah” dedi. Eski Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ın kafile başkanlığında Derince’den kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini gerçekleştirecek olan 56 hacı adayı, düzenlenen program sonrası dualar eşliğinde uğurlandı.

11 Ağu 2018 - 13:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.