Hanifi Koç’un kızı evlendi

Diriliş Ertuğrul dizi oyuncusu Hanifi-Nuray Koç’un kızları Ayşen ile Aynur -Remzi Kaya’nın oğulları Kuzey Yusuf, düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi

Hanifi Koç’un kızı evlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Diriliş Ertuğrul dizi oyuncusu Derinceli Hanifi-Nuray Koç’un kızları Ayşen ile Aynur -Remzi Kaya çiftinin oğulları Kuzey Yusuf, Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Nikahı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut kıyarken şahitliğini Ak Parti eski MKYK Üyesi ve Milletvekili Zeki Aygün, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile genç çiftin arkadaşları yaptı. Bu mutlu günlerinde çifti ayrıca akrabaları ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.

04 Eyl 2018 - 17:17 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.