Harun Yıldızlı adaylığını açıklayacak

CHP İl Başkanvekili olan Harun Yıldızlı görevinden istifa etti. Daha önce kulislerde adı geçen Yıldızlı “İl başkanlığına adaylığımı önümüzdeki günlerde açıklayacağım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütleri’nde kongre süreçleri tamamlandı. Kamuoyu ve partililer 1 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan il kongresini merakla bekliyor. Mevcut Başkan Cengiz Sarıbay’ın yeniden aday olmayacağını her platformda söylemişi sonrası kulislerde birkaç aday konuşuldu. Henüz il başkan adaylığı için resmi bir açıklama olmazken, ilk aday kendini gösterdi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE

CHP İl Başkanvekili Harun Yıldızlı il başkanlığı için ilk adımı attı ve yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti. İstifasının ardından açıklama yapan Yıldızlı, “Evet görevimizden istifamızı verdik. İl başkan adaylığı için görevimden istifa ettim. Hayırlısı olsun diyorum. Önümüzdeki günlerde resmi olarak adaylık açıklamasını yaparak geniş bir bilgilendirme yapacağım” sözlerini kullandı. Kerim ÇELİK

29 Oca 2020 - 17:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.