Hırsızlık zanlısı 3 şahıs yakayı ele verdi!

Gölcük'te meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak 3 kişi yakalandı

5 Eylül'de Gölcük'te bir evden hırsızlık yapılmasıyla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda soruşturma derinleştirilmiş ve olayı gerçekleştiren şahısların M.E.D., B.R. ve B.G. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. 2 Ekim'de Körfez ilçesi ve Bursa ilinde şüpheli şahısların yakalanması, suç ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi amacı ile eş zamanlı operasyon düzenlendi. M.E.D., B.R. ve B.G. isimli şahıslar yakalanırken, yapılan aramalarda 39 adet 9 mm fişek, 55 adet kurusıkı fişek, 1 adet kelebek bıçak, 1 adet sustalı bıçak, 1 adet rambo bıçağı diye tabir edilen bıçak, 1 adet kama şeklinde bıçak ve 1 adet elektro şok el feneri ele geçirildi. Yakalanan M.E.D., B.R. ve B.G. isimli şahıslar, cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alınırken, şahıslar emniyette tamamlanacak işlemlerinin ardından Gölcük Adliyesi'ne sevk edilecek.

03 Eki 2019 - 16:50 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.