Hüseyin Üzülmez, ekibiyle vedalaştı

2014-2019 döneminde Kartepe Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Üzülmez, Görev süresi sona ermeden önce başladığı veda ziyaretlerine bu hafta da devam etti

Üzülmez, ilk günden itibaren Kartepe’ye hizmet etmek için beraber yol yürüdüğü başkan yardımcıları, birim müdürleri ve koordinatörleri ile son toplantısını yaparak helallik istedi ve vedalaştı. “Acısıyla, tatlısıyla her anı hizmet aşkı ile dopdolu bir 5 yılı beraber geçirdik” diyen Başkan Üzülmez “İnsanoğluyuz, kusursuzluk Allah’a mahsustur. Eksiğimiz, hatamız olmuş olabilir, istemeden kırmış olabiliriz. Ama bilerek yanlış yapmadık, yapmayız” dedi.

‘MAKAMLAR GEÇİCİDİR’

Üzülmez, “İşimizde en iyisini yapmak, vatandaşımıza en güzelini sunmak için hırsımız, azmimiz vardı. Zorluklar ile birlikte mücadele ederken kırdığım arkadaşlarım olduysa, hakkınızı helal edin, benden yana varsa helal olsun. Görevler, makamlar geçicidir, insanlık dostluk bakidir. Birçoğunuz ile ailelerimizden daha sık görüştük” diye konuştu.

‘YENİ BAŞLANGIÇ’

Sözlerine değerli arkadaşlarım diyerek devam eden Başkan Üzülmez “Her bitiş bir başlangıçtır. Rabbim hepimize sağlık versin. Herkes hayatında belli dönemlerde yeni sayfalar açar. Bu sayfalar güzelliklerle, hayır ve hasenat dolu olsun. Sizleri çok daha iyi yerlerde görmek, duymak umuduyla, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir ömür diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

‘KARŞILIKLI HELALLEŞTİLER’

Tek tek söz alarak Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ve iyi dileklerini ifade eden Kartepe Belediyesi yönetim kadrosu “Hakkımız varsa helal olsun başkanım. Allah’da sizden razı olsun. Aksiyon dolu, belki zorluklarla dolu bir dönem geçirdik. Ama sizinle çalışırken de çok şeyler öğrendik, yeni tecrübeler edindik. Bunları heybemize sizden hatıra olarak koyduk. Yeni hayatınızda tüm sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu yıllar diliyoruz. Allah’a emanet olun, bizleri unutmayın inşallah” dedi.

29 Mar 2019 - 11:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.