“İDEV ticari hayata enerji veriyor”

KOTO yönetimi ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İDEV kentin gerek sosyal gerekse ticari hayatına enerji katan önemli organizasyonlardan bir tanesidir” dedi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. KOTO’nun bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarının öneminden bahsedilen görüşmede Karaosmanoğlu, “İDEV Kocaeli’nin ticari ve sosyal hayatına enerji veren ve katkı sunan önemli organizasyonların başındadır. Büyükşehir olarak bu fuara destek olmayı sürdürecek, esnafımızla tüccarımızın daha büyük kitlelere ulaşması için hep birlikte çaba göstereceğiz” dedi.

Kocaeli Ticaret Odasının düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliğiyle Kocaeli iş dünyasının, dünyaya açılacağını öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, “21-22 Mart 2018 tarihlerinde dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcilerinin Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelmesinden dolayı memnuniyet duyuyorum” diye konuştu.

Co-Matching iş görüşmeleri hakkında konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da, “Üyelerimizin dış pazarlara açılmasını sağlamak için hayata geçirdiğimiz Co-Matching iş görüşmeleri, sınır ötesi irtibat ve işbirliği için önemli bir fırsattır. İki gün boyunca sürecek etkinliklerde hem yurtdışından gelecek olan iş heyetlerine, Kocaeli’nin ekonomik gücünü göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Birliktelik karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

15 Mar 2018 - 10:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.