İKM’den Başkan’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk ve Yeni Yönetimi Makamında konuk oldu

İzmit Kent Merkezi’ndeki esnaf birliğini sağlayan yegâne çatılardan biri olduğunu ziyarette ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “2023 Türkiye’sini kurduğumuz bugünlerde esnafımızın fikirlerine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu, her fırsatta hissettirmeye çalışıyoruz. Bu zamana kadar nasılki birlikte hareket etiysek, bundan sonra da sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

‘ÜLKEMİZ 16 YILDA BÜYÜK ATILIMLAR YAPTI’

Esnafımızın desteği ve gayretini yanımızda hissederek kentimizin çok daha güzel, çok daha mamur bir kent haline geleceğini de söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin özellikle son 16 yılda yapmış olduğu atılım dosta güven ve ümit verirken, düşmana da korku salmıştır. İşte bu yakaladığımız başarıyı esnafımızın büyük destekleriyle elde ettik. Ülkemize dönük her saldırıda milletimiz her zaman olduğu gibi, bütün bunların da üstesinden gelerek maziden atiye emin adımlarla ilerlemektedir” ifadelerini sarf etti.

‘GELİŞİME DÖNÜK ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk ve yeni yönetiminin ticari gelişmeye dönük önerilerini de dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki, yarınımız bugünümüzden daha güzel ve daha müreffeh olacaktır. Esnaf kardeşlerimizle birlikte kentimizin gelişimine dönük adımlar atmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

13 Kas 2018 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.