İmamoğlu geliyor

CHP’li eski bakan Ali Topuz’un cenaze töreninde bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kocaeli ziyaretinin detaylarını görüştü

CHP uzun yıllar önemli görevler üstlenen eski İstanbul Milletvekili, eski İmar ve İskan ile Köy İşleri ve Kooperatifler Bakanı Ali Topuz bugün öğle namazına müteakip Üsküdar Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin önde gelen birçok isminin katıldığı cenaze törenine, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay da katılarak Topuz ailesine taziyelerini iletti.

HÜRRİYET’E ZİYARET

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, cenaze namazı sonrası bir araya geldiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kocaeli ziyaretine dair detayları görüştü. yarın Kocaeli’ye gelerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret edeceğini CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a aktaran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu saat 14.00’da makamda olacaklarını ifade etti.

17 Eki 2019 - 14:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.