İMO Şube Başkanı Bulut’un ilk ziyareti Aksoy’a

Geçtiğimiz hafta İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığı görevine oy birliğiyle getirilen Kahraman Bulut, ilk ziyaretini Vali Hüseyin Aksoy’a yaptı

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Kahraman Bulut, yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Aksoy’a tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bulut, Vali Aksoy’u İnşaat Mühendisleri Odası’nın 14 Aralık’ta yapacakları 64. Kuruluş Yıldönümü gecesine davet etti.

YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Bulut, “Bu yıl inşaat mühendisliği mesleğinde 60, 50, 40 ve 25 yılını dolduran üyelere plaketlerini takdim etmesi için Sayın Valimizi gecemize davet ettik” açıklamasında bulundu. Valisi Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bulut ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkürlerini sundu.

12 Ara 2018 - 17:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.