İşçi Filmleri Festivali başlıyor

11 yıldır geleneksel olarak düzenlenen ‘İşçi Filmleri Festivali’ yarın saat 19.00’da Alternaif Kültür Merkezi’nde yapılacak olan gala ile başlayacak.

TÜM GÖSTERİMLER ÜCRETSİZ

Her yıl farklı bir tema altında toplanan festival, bu yıl ‘Barbarlığa Karşı Umut Öyküleri’ni işleyecek. Festivalin galasında ayrıca Gölgedekiler adlı grup, misafirlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Tüm filmlerin ücretsiz gösterileceği festivale Sine Sen, Dev Sağlık İş, Basın İş, Türk İş, Dev Koopİş,Tek Gıda İş, Türk Tabipler Birliği, SES, Kocaeli TMMOB, Kocaeli KESK, Kocaeli Eğitim Sen, Kocaeli TÜMBELSEN, Kocaeli SES, Kocaeli BES, Kocaeli Yapı Yol Sen, Halkevleri, Sendike Org, Çapul TV destek verdi.

GÖSTERİME GİRECEK FİLMLER

Festivalin ikinci günü Eğitim Sen Kocaeli Şubesi’nde Soluk, Katık ve Abuka filmleri gösterime girecek. Üçüncü gün yine Eğitim Sen’de Kameralı Çocuk, Annem Bana Peynir Al Gel Dedi, Nefesim Kesilene Kadar ve Portakal’ın Uykusu filmleri izlenecek. Aynı gün Retro Kültür Kafe’de Rüzgarın Hatıraları, Biz Sambacı Değiliz ve Orman filmleri; Tuna Bedesten Kafe’de ise Kavel, Gezi’nin Ruhu; Kocaeli Tabip Odası’nda Asbest Köyü filmi gösterilecek. Son gün ise Retro Kültür Kafe’de Sarmaşık, Ayhan Hanım, Azad filmleri; İzmit Halkevi’nde Marx Geri Döndü ve Sweatshop filmleri izlenerek festival son bulacak.

30 Kas 2016 - 11:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.