Işık, Körfez'in köylerini dolaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberindeki Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte Körfez’in köylerini dolaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfezin köylerini dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet, ilk olarak Sipahiler Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

NOTLARINI ALDI

Heyetin daha sonraki durağı ise Kutluca Köyü oldu. Son ziyaret ise Kalburcu Köyü’ne gerçekleştirildi. Başkan İsmail Baran, Körfez’in köylerine yapılan yatırımlar ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler alırken, köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı.

17 Eyl 2018 - 17:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.