İsmail Açıkgöz’ü sevenleri uğurladı

Avlanmak için gittiği Ankara’nın Nallıhan ilçesinde talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kandıra Avcılar Kulübü Başkanı İsmail Açıkgöz (59), son yolculuğuna uğurlandı

Sedef ALKANDURUR - Kandıra’nın tanınmış esnaflarından, emekli astsubay, CHP Kandıra eski ilçe yöneticilerinden Kandıra Avcılar Kulübü Başkanı İsmail Açıkgöz (59), geçtiğimiz hafta sonu Kandıra’dan birkaç arkadaşıyla birlikte keklik avına çıkmak için Ankara’nın Nallıhan ilçesine gitmiş ve ormanlık alanda kaybolmuştu. Jandarma ekiplerinin bir gün süren arama çalışmaları neticesinde Açıkgöz’ün cansız bedenine ulaşılmıştı.

KANDIRA’YI YASA BOĞDU

Açıkgöz’ün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. CHP Kandıra ilçe kadın kolları eski yönetiminden Neşe Açıkgöz’ün eşi, 2 çocuk babası olan İsmail Açıkgöz’ün cenazesine yoğun katılım sağlanırken, Açıkgöz’ün kardeşi ve oğulları taziyeleri kabul etti. Kandıra’da uzun yıllar esnaflık yapan ve yaklaşık 20 yıldan bu yana Avcılar Kulübü Başkanlığını yürüten Açıkgöz’ün cenazesi Merkez Şefik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

17 Eki 2018 - 16:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.