FENERDE BİRLİK ZAMANI

İyi gün dostu olmak çok kolay, esas olan zor günlerde, birlik beraberlik içinde serin kanlılık ile zorlukların üstesinden gelebilecek adımları atmada katkıda bulunmak, olumlu ve yapıcı olma marifetini göstermektir.

Zafer sonrası soyunma odalarının kapı aralıklarına ayak sıkıştırarak, bodoslama içeri dalıp, beraberindeki fotolara boy boy resim çektirip mensubu bulunduğu gazetede sergilenip, pay sahibi olmak çok kolay.

Her yapılan transferi göklere çıkartıp hava alanlarında karşılatan, yaldızlı  manşetler atarak vasat futbolcuları yıldızlaştırmak çok kolaydı.

Bir çok futbolcu ve teknik direktör menajerine büyük paralar kazandırmak çok kolaydı.

Yapılan makyajın suni olduğu yavaş yavaş ortaya çıkarken, kenara çekilip, düşenin dostu olmaz misali bir darbeyi de senin atman çok kolaydı.

Tüm bu zayıflıkları ve basiretsizlikleri de göstermek çok kolaydı.

Ancak, evet değerli okurlarım ancak;

Söz konusu asırları aşan şanlı mazisi ile milyonların samimiyetle gönül verdikleri Fenerbahçe olursa, bu tür sorunların üstesinden gelmek sevenleri için an meselesi olur.

Yeter ki şu an bu asırlık çınara saygısızlık yapılmasın.

Her kes, her kesim haddini bilsin, bu gün ne menfaat günü, ne de karalama günü değildir. Bu gün birlik beraberlik günüdür, Fener ışığının sis perdesinden kurtarma günü, işte bu gündür, gönlünde Fenerbahçe aşkı yatan, hiç bir menfaat beklemeden futbola ve takımlarına gönül vermiş olan tüm gerçek Fenerbahçe taraftarının günüdür.

Evet sevgili okurlarım, değişimler, kolay değildir, alışkanlıkların, yapılan hataların telafisi asla kolay olmaz, birikmiş olan sorunların üstesinden gelmek zaman ve beceri gerektiren hususlardır, onun için Fenerbahçe Yönetim'inin serin kanlılıkla doğru ve olumlu kararlar alıp asırlık camiayı laik olduğu düzeye getirebilmesi için yalnız ve yalnız, sizler gibi öz Fenerbahçe taraftarının desteğine ihtiyaçları vardır.

Siz öz Fenerbahçe taraftarlarına düşen en önemli görev;

Seslerinizi tribünlerde birlik ve beraberlik içinde yönetime olan inancınızı ve güveninizi tek bir yürekten haykırarak ispatlayabilmenizdir.

Bu güç en önemli ve etkin güçtür, bu gücün önünde hiç bir menfaat odakları barınamaz, silinip süpürülür, bununla da kalmaz kaçacak delik ararlar.

Evet değerli okurlarım, bilinçli ve öz taraftarlarının tam desteğini arkasında hisseden dirayetli yönetim ile Fenerbahçe'nin mutlu ve huzurlu günlere ulaşacağı bir gerçektir.

Ancak kurum, kuruluş ve yöneticilerinin bu çalkantılı dönemlerden çıkarmış oldukları çok önemli ders ve tecrübeler bulunmaktadır, bunların başında da, içinde yaşadığı sıkıntılı günler de kimlerin gerçek dost, kimlerin menfaat odaklarının olduğunu anlayıp çok büyük ders almış olmalarıdır.

Saygılarımla.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar İsmail Erimiş - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Rafet Elgin - Tebrik ederim kardeşim çok güzel bir yazı olmuş kartallarda böyle yorumlarla futboll yüceltmek yakışır kalemine beynine sağlık varolasinTebrik ederim kardeşim çok güzel bir yazı olmuş kartallarda böyle yorumlarla futboll yüceltmek yakışır kalemine beynine sağlık varolasin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 13:02
01

Duran Dağdelen - Saygıdeğer İsmail bey, kaleminizle çok ince yaraya dokunmuşsunuz. Kim güçlenirse o tarafa yönelme, kim zayıflarsa hemen terk edilme, toplumumuzun acı ahlaki yapısı olmuş.Saygıdeğer İsmail bey, kaleminizle çok ince yaraya dokunmuşsunuz. Kim güçlenirse o tarafa yönelme, kim zayıflarsa hemen terk edilme, toplumumuzun acı ahlaki yapısı olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 13:02