FUTBOL TATİLDE

Ülkemizde olsun, Avrupa'da olsun, Afrika ve Amerika'da yapılan şampiyonluk müsabakaları ve en son kadınlar dünya şampiyonasını geride bıraktığımız yazın şu sıcak günlerinde artık futbolun tatile girdiğini tam manası ile hissetmeye başladık.

Yazılı ve görsel medyanın spor departmanları da  tatile girerken sayfa ve ekranların spor programlarının boş olacak hali yok ya.

Onlarda transfer dedikoduları ve magazin haberleri  ile sayfalarını ve ekranlarını doldurma çabaları içine girerken nöbetçi elemanlar ile çalışmalarına devam ediyorlar

Evet değerli okurlarım, yalnız futbol ve futbolcular tatile girmedi, mahalli seçimler sonrası politikacılar,  lise ve üniversite yerleştirme sınavlarından sonra öğretmenler, veliler ve talebeler, memurlar, işçiler uzun lafın kısası bu günlerde tüm Türkiye  tatile girdi sayılır.

Her kez bütçeleri ve zevkleri çerçevelerinde uzun ya da kısa tatil programlarıyla huzuru, dinlenmeyi ve değişikliği yaşama çabası içine girerlerken aslında haksızda değiller,

Bütün sene boyunca belli bir saatte kalkma mecburiyetinden, trafik probleminden, büyük şehirlerin stresinden, çalışma hayatının zorluklarından uzaklaşıp, vitesi boşa takmanın mutlu keyfini yaşamak her bireyin en doğal hakkı.

Fakat sevgili okurlarım maalesef tatile girmeyen bulaşıcı bir virüs var;

O da, yediden yetmişe her kesimin bence hastası oldukları'' sosyal medya'' denilen bulaşıcı virüs.

Aslında teşhis de konulmuş;

İsimsiz, kimliksiz, ifadesiz ve merhametsiz milyonlarca maskeli yüzlerin, dijital dünyada yapmadığı bir kötülüğün kalmadığı ''sosyal medya'' olarak, adlandırılan çağımızın en azılı ve bulaşıcı hastalığı.

Denilmesine karşın, alınan önlemler maalesef yok gibi.

Zayıf insanları ideolojik esirleri haline getiren bu  bulaşıcı hastalığı, teşhis edip tedavi edememek inanın insanın yüreğini parçalıyor..

Evet sevgili okurlarım, işte şimdi tam zamanı, hiç olmazsa tatilde bırakın bu illeti, bırakın tatilinizin keyifli anlarını paylaşmayı, bırakın bu görgüsüzlüğü, bırakın maskeli kişilerin gönderdiği  ne dediği belirsiz mesajları.

Aileniz, yakınlarınız ve sevdikleriniz ile tatilin tüm keyfini doya doya yaşayın ve zevkini  çıkartın, başkalarının yaptığı görgüsüzlüklere de ortak olmayın.

Bol bol Okuyun, yürüyün,  değişik yerleri keşfedin, yöresel besinleri tadın, spor yapın, eğlenin, eğlendirin,  ailenizle, yakınlarınızla, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, hoşça güzel vakitler geçirin.

Hiç olmazsa, bu bulaşıcı hastalıktan bir nebze uzaklaşın.

Sevgilerimle.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar İsmail Erimiş - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.